I skal giftes?

 1. I skal giftes - tillykke !  I googler, jubiiér, eller bryllupsklarér os, kigger på vores billeder og synes at VI skal have æren af at forevige jeres dag...
 2. I kontakter os for spørgsmål - eller går direkte til biddet og for-booker os via hjemmesiden
 3. Når booking er modtaget hos os, ringer vi jer op (!) for at bekræfte booking og de data der er indtastet.
 4. I indbetaler akontobeløb på pakken, typisk 50%, dog max. kr. 5000,-
 5. Vi sender en "Tak for booking, vi bekræfter hermed dato", en bryllupskontrakt, samt et kontoudtog for at bekræfte en evt. akonto indbetaling.
 6. Vi ses evt. i vort studie for en hygge sludder ang. jeres store dag, de finere detaljer, i kan se albums, rammer, bryllupsfotos til idéer osv... Evt indbetaling af akontobeløb via Dankort. 
 7. 14 dage inden jeres store dag, sender vi "Fotografernes store bryllupsguide" som er spækket med tips og tricks, huskelister over talerækker, DoŽs & DontŽs på dagen...
 8. Ugen inden jeres store dag, bliver i ringet op af vagthavende fotograf som har opgaven, så de sidste detaljer kan komme på plads og jeres nerver i ro...
 9. På dagen ankommer mellem én til fire fotografer/assistenter og foreviger jeres dag på smukkeste vis...
 10. Typisk er behandlingstiden ca. 14 dage, hvorefter i modtager en mail med en "Kundekode" til JERES hjemmeside inde under "fotograferne.com", som i og jeres gæster kan gen-opleve dagen med og der kan i også bestille de billeder der evt. skal i jeres album/bryllupsbog...
 11. På dette tidspunkt er det også kotyme at vi vil bede jer om at indbetale restbeløbet af bryllupspakken, eller hvad der nu ligger af aftaler omkring dette. På dette tidspunkt har i også fået en fornemmelse af hvordan vi har klaret opgaven...
 12. Når billederne er bestilt (via hjemmesiden) og modtaget, SAMT GODKENDT AF JER, kan vi gå igang med at fremstille album, rammer med videre...
 13. Billeder, album, rammer, bryllupsbog OG JERES CD LIGGER KLAR TIL AFHENTNING hos os i Ballerup - vi vil meget gerne undgå at sende den slags med posten  ;)
 14. Endelig afregning af evt. ekstramateriale, som f.eks takkekort/takkeCDér, rammer og diverse foregår på dette tidspunkt, enten via Dankort i studiet i Ballerup eller bank-overførsel.
 15. Endnu en gang tillykke - nyd og fryd jer over jeres beslutning om at vælge en professionel fotograf til at fastholde jeres minder fra jeres store dag - resten af jeres liv, forhåbentligt....  ;)

Forstørrelser og albums :  Vi har valgt at tilbyde fotograferingen og fremkaldelser/album for sig, så en pakke typisk kan købes billigere hos os, end mange andre. Vi tilbyder naturligvis alle de populære albums i kan finde på markedet, de fleste på lager så i kan se/føle/bladre i dem når vi ses til samtale... NB, vi indsætter kun festbilleder (de små 10x15 cm) i album på timepris!   Flertallet af vore klienter synes alligevel at det er sjovere selv at foretage indsætningen af disse billeder hjemme i fred og ro...!  
Haste-Gebyr: Skulle i finde på at rejse afsted på bryllupsrejse, eller haster det bare extra meget, kan vi under normale omstændigheder omprioritere i vores arbejdskø og dermed putte DIG ind foran i køen, MEN:  Det koster ekstra timer fordi der skal knokles på efter normal arbejdstid. Regn med en sats på mellem 1-2 timers arbejdsløn (á 799,- pr time) !
DVD-Film (til din DVD-afspiller under fjernsynet):  Vi kan naturligvis fremstille en rigtig DVD-film med alle stilbillederne lagt ind som et "show" - flydende overgang fra billede til billede - evt. med bryllupsmarch mv. som underlægningsmusik. Har du bestilt dit bryllup hos os, kan du erhverve denne DVD-film for kr. 499,- ekstra.  
Porto: Skal vi sende dine billeder til fremkaldelse og bagefter til dig, udbeder vi os administrations og portogebyr på kr. 99,-  Vi vil dog kun udbedes os porto hvis vi en sjælden gang skal sende hele jeres bryllupsalbum og f.eks 75 takke-CDér, for det er altså dyrt! Husk vi sender KUN som anbefalet eller pr. efterkrav. Post sendt med alm. pakke eller brevpost mistes alt for tit!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

A really good photography trick

Erhvervsprofilering

Tjekliste bryllup !