Bryllupper

Når billederne er taget:

Typisk foretrækker vore klienter at VI udvælger billeder ud til brug f.eks i album, men nogle ønsker selv at udvælge hvilke billeder der skal bruges. Dette kan typisk foregå på to forskellige måder:  1. hvis det HASTER, kan vi lægge hele serien ud på en hemmelig side på nettet, og så kan du gå ind på denne og vælge ud, så afsender vi de valgte billeder til laboratoriet og tilsender dig. 2. Det mest normale er dog at vi leverer hele serien på en selvstartende CD-rom, som du bare skal stoppe i din egen PC og dér vælge ud. Når du kommer til selve fremkaldelsen, er du fuldt fritstillet med hensyn til hvilken fotohandler eller fotolaboratorium du vil bruge. Hvis der ligger en "Bingo", en "Japan Photo" eller lignende lokalt, er dette naturligvis oplagt.  Til specielle størrelser og kvaliteter, må vi sige at vores tanker og anbefaling med det samme går til vor samarbejdspartnere hvor flere netop har specialiseret sig i store og flotte forstørrelser.

PakketypeBeskrivelseAntal
fotografer
Ca.
time
antal
Ca antal BEHANDLEDEbilleder på CDPris exclfremkald og album"Lille Pakke"På indtil flere opfordringer:  Meget simpelt, vor mindste pakke dækker alene "Glansbillederne" - de klassiske/officielle bryllupsfotos, optaget enten i vort studie i Ballerup - ELLER hos JER i eller på lokation i naturen. Vi fotograferer IKKE inde i kirken i denne pakke. 11 t3003.900,-"Mellem Pakke"Vi kommer til jer og tager jeres flotte  bryllupsbilleder, vi opstiller og sørger for at lyset, tøjet og omgivelserne er i orden.  "Mellem pakke" indeholder alle de traditionelle scenerier du/i sikkert forventer;  Fotografering i kirken/rådhuset (gerne indenfor i det svage lys hvis det ønskes), glansbilleder udenfor i naturen eller bag kirke/rådhus  (vi ankommer i god tid og får billeder både før og efter!), reception/kagespisning - og gerne hvis der er mulighed for det, fotos af køretøj, champagnesippen, ristafflet, buket og ringe samt selve afgangen.   1-23 t*> 5005.900,-

"Stor Pakke"
Her kommer vi styrtende med hele udstyrspakken og "skyder" hele møllen;  før og efter kirke/rådhus, alle de traditionelle "glansbilleder", bag kirke/i naturen/opstilling på lokation, reception, festbilleder og ikke mindst middagen (de meget populære "tableshots") og naturligvis kageskæring og billeder fra brudevalsen, slipse/sokkeklipningen.  Vi dækker altså jeres store dag fra og med kirken. I kan simpelthen frit vælge hvor vi skal være når der skal tages billeder, hvilken type og hvormange - egentligt kun begrænset af timetallet!  Vi er dermed hos jer fra kirken til valsen om  aftenen...!  Denne pakke (og ArtWedding) er dermed den eneste der dækker festmiddagen og gæsternes flotte påklædning også !  210 t> 100011.900,-"Super-Gigant-Turbo-Deluxe-pakke"
eller blot

"Art Wedding"
Et helt nyt koncept som er blevet en stor succes i bl.a både USA og England. Man lader simpelthen 3-4 fotografer følge både bruden og gommen fra morgen til aften (fra opvågnen til brudevals) - i en sjov reportage/presse-stil!  Dette giver nogle utroligt sjove billeder i skæve vinkler, en indsigt i hvad der foregår gennem HELE dagen og er et uvurderligt minde til resten af livet via disse mange billeder. "Art Wedding"-pakken er vor største pakke og indeholder naturligvis ALT (og dermed samtlige pakker nævnt herover PLUS reportage-sekvenserne) og hvad i overhovedet kunne finde på at ville have foreviget på denne, jeres store dag. Endelig leverer vi et omhyggeligt udvalgt situations-billede i poster-størrelse i en flot ramme, lige til at hænge op!  Vi vil tilstræbe at være 3-4 mand på denne opgave!   Denne pakke inkluderer også SAMTLIGE billeder i høj opløsning og alle lys/kontrastjusteret!  Kontakt os for yderligere information!2-4ca.
15-18 t> 150017.900,

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

A really good photography trick

Erhvervsprofilering

Tjekliste bryllup !